soft-facility-management-min

L’Operosa Facility Management d.o.o.

Talijanska tvrtka za upravljanje nekretninama i njihovo održavanje L’Operosa preuzela je hrvatsku tvrtku PRS-FM. To je prvi iskorak ove velike talijanske tvrtke na strano tržište.

L’Operosa Grupa je osnovana 1951. u Bologni. Danas pruža širok spektar usluga upravljanja objektima u privatnom i javnom sektoru. U Italiji zapošljava više od 3000 ljudi, a neto vrijednost joj je 51 milijun eura.

“L’Operosa je odabrala hrvatsko tržište kao svoje prvo inozemno iskustvo, ne samo zbog njegova makroekonomskog rasta, već i zbog važnih sličnosti s talijanskim tržištem, zbog kulturološke blizine i logistike. Nakon što svoje djelatnosti prenesemo na tržište Hrvatske, namjeravamo se širiti na druge zemlje u ovom dijelu Europe – Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju te Sjevernu Makedoniju”, rekao je Aldo Di Biagio, član uprave tvrtke L’Operosa Facility Management iz Zagreba.

Tu je tvrtku radi istraživanja tržišta i pripreme akvizicije talijanska tvrtka L’Operosa Scarl iz Bologne osnovala prije tri godine. Za partnerstvo i akviziciju na kraju je odabrana tvrtka PRS-FM iz Zagreba koja djeluje na području cijele Hrvatske, a specijalizirana za tehnički facility menadžment. Tvrtka ima 30 zaposlenih – inženjera, tehničara i drugih stručnih radnika.

Dajemo dodanu vrijednost svakom poslovanju

PRS-FM je tvrtka specijalizirana za potpuno upravljanje i održavanje nekretnina pružajući svojim klijentima vrhunsku uslugu facilty managementa. Sa svojim osnivačem  Prekvršje Svjetlovod d.o.o. od 2014. zapošljava 96 stručnjaka koji su svoje radno iskustvo stekli u priznatim i uspješnim domaćim te stranim kompanijama.

Facility management je interdisciplinirana profesija novog doba koja spaja ljude, poslovanje, prostor i tehnologiju. Cilj FM-a je optimiziranje organizacije poduzeća i povećanje fleksibilnosti smanjivanjem troškova i povećanjem vrijednosti društva.

Svjesni toga da našu kvalitetu čine upravo zaposlenici, najveće ulaganje nam je u njihov osobni razvoj i usađivanje zajedničkih vrijednosti.

Našu kvalitetu usluge i profesionalan pristup u kratkom periodu prepoznali su lideri telekomunikacijskog tržišta , trgovački centri i ugostiteljski objekti koji su nam pružili povjerenje da upravljamo njihovim poslovnim objektima. Ciljevi naših klijenata su ujedno i naši osobni pa ih tako pomno slušamo i nastojimo udovoljiti svim njihovim potrebama.

PRS-FM-o nama
O nama prs-fm

Sve usluge dostupne na jednom mjestu

Kako bi se klijent mogao posvetiti ostvarivanju kompanijskih rezultata, PRS-FM je tu da preuzme onaj dio poslovanja koji nije njihov core business, a važan je za normalno poslovno funkcioniranje.

Specijalizirani smo za sljedeće usluge:

 

kvacica   Tehnički FM

kvacica   Infrastrukturni FM

kvacica   Energetski FM

kvacica   Property/Space management

Podrška 0-24h

PRS-FM tim intervenira po prijavi problema od strane korisnika u što kraćem roku 24/7/365.
Naši tehničari u svakom trenutku otklanjaju sve kvarove i incidente kako bismo osigurali nesmetano funkcioniranje klijenta i obavljanje njegovih redovnih aktivnosti.

Struktura PRS-FMa

PRS-FM je fleksibilna i efikasna organizacija koja je ustrojena na način da se
vrlo lako prilagođava promjenama i uspješno upravlja svojim resursima.

Struktura PRS-FMa

INTEGRIRATI. GRADITI. UPRAVLJATI. ODRŽAVATI. PODRŽAVATI.

Vizija

Biti vodeći pružatelj usluga upravljanja i održavanja nekretnina.

Misija

Pružamo potpunu uslugu na jednom mjestu te kvalitetom, iskustvom i profesionalnošću gradimo vodeću tvrtku na hrvatskom tržištu. Kontinuirano jačamo kompetencije u osnovnim segmentima poslovanja i širimo postojeće FM usluge.

PRS-FM