Politika Kolačića

Ova je politika kolačića posljednji put ažurirana 3. ožujka 2021. godine i odnosi se na građane Europskog gospodarskog prostora.

1. UVOD

Web stranica https://prs-fm.hr (u daljnjem tekstu: “web stranica”) koristi kolačiće i druge srodne tehnologije (zbog praktičnosti sve tehnologije nazivaju se “kolačići”). Kolačiće također stavljaju treće strane s kojima surađujemo. U donjem dokumentu obavještavamo vas o upotrebi kolačića na web stranici.

2. ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačić je mala jednostavna datoteka koja se šalje zajedno sa stranicama ove web stranice i sprema vaš preglednik na tvrdi disk vašeg računala ili drugog uređaja. Podaci pohranjeni na njima mogu se vratiti na moj poslužitelj ili na poslužitelje relevantnih trećih strana tijekom naknadnog posjeta.

3. ŠTO SU SKRIPTE?

Skripta je programski kôd koji se koristi za pravilno i interaktivno funkcioniranje web stranice. Ovaj se kôd izvršava na poslužitelju ili na vašem uređaju.

4. ŠTO JE WEB BEACON?

Web beacon (ili oznaka piksela) mali je, nevidljivi dio teksta ili slike na web stranici koji se koristi za praćenje prometa na web stranici. Da bi se to učinilo, razni se podaci o vama pohranjuju pomoću web beacona.

5. KOLAČIĆI

5.1 Tehnički ili funkcionalni kolačići

Neki kolačići osiguravaju da određeni dijelovi web stranice rade ispravno i da vaše korisničke postavke ostanu poznate. Postavljanjem funkcionalnih kolačića olakšavam vam posjet web stranici. Na taj način ne trebate više puta unositi iste podatke prilikom posjeta web stranici, a npr. artikli ostaju u vašoj košarici dok ne platite. Ove kolačiće mogu smjestiti bez vašeg pristanka.

5.2 Analitički kolačići

Budući da se statistika prati anonimno, ne traži se dopuštenje za postavljanje analitičkih kolačića.

6. PRISTANAK

Kada prvi put posjetite web stranicu, prikazat ćemo vam skočni prozor s objašnjenjem o kolačićima. Čim kliknete na “Samo odabrane”, pristajete na to da koristimo kategorije kolačića i dodataka koje ste odabrali u skočnom prozoru, kako je opisano u ovoj Politici Kolačića. Korištenje kolačića možete onemogućiti putem svog preglednika, ali imajte na umu da web stranica možda više neće raditi ispravno.

7. VAŠA PRAVA VEZANA ZA OSOBNE PODATKE

Imate sljedeća prava u pogledu svojih osobnih podataka:

  • Imate pravo znati zašto su vaši osobni podaci potrebni, što će se s njima dogoditi i koliko dugo će se čuvati.
  • Pravo pristupa: Imate pravo pristupa svojim osobnim podacima koji su nam poznati.
  • Pravo na ispravak: imate pravo dopuniti, ispraviti, izbrisati ili blokirati svoje osobne podatke kad god želite.
  • Ako date svoj pristanak za obradu vaših podataka, imate pravo opozvati taj pristanak i izbrisati svoje osobne podatke.
  • Pravo na prijenos vaših podataka: imate pravo zatražiti sve svoje osobne podatke od kontrolora i u cijelosti ih prenijeti drugom kontroloru.
  • Pravo na prigovor: možete prigovoriti obradi vaših podataka. Pridržavamo se ovoga, osim ako postoje opravdani razlozi za obradu.

Da biste ostvarili ta prava, kontaktirajte nas. Pogledajte detalje za kontakt na dnu ove politike kolačića. Ako imate žalbu na način na koji radimo s vašim podacima, rado bi čuli vaše mišljenje, ali također imate pravo podnijeti žalbu nadzornom tijelu (Tijelu za zaštitu podataka).

8. OMOGUĆAVANJE / ONEMOGUĆAVANJE I BRISANJE KOLAČIĆA

Svoj internetski preglednik možete koristiti za automatsko ili ručno brisanje kolačića. Također možete odrediti da se određeni kolačići ne smiju stavljati. Druga je mogućnost promijeniti postavke internetskog preglednika tako da primate poruku svaki put kad se stavi kolačić. Dodatne informacije o ovim opcijama potražite u uputama u odjeljku za pomoć vašeg preglednika.

Napominjemo da web stranica možda neće raditi ispravno ako su svi kolačići onemogućeni. Ako u svom pregledniku izbrišete kolačiće, oni će se ponovno smjestiti nakon vašeg pristanka kada ponovno posjetite web stranicu.

9. KONTAKT PODACI

Za pitanja i / ili komentare u vezi s mojom Politikom Kolačića i ovom izjavom, kontaktirajte nas koristeći sljedeće kontakt podatke:

PRS_FM d.o.o.
Odvojak Poljaki 4, 10362 Prekvršje
Hrvatska
Web stranica: https://prs-fm.hr/
E-pošta: info@prs-fm.hr
Broj telefona: + 385 (0)1 5810 800